BIZOL la Automechanika Frankfurt

Home / BIZOL la Automechanika Frankfurt
In Uncategorized

Si anul acesta echipa BIZOL Germania a participat cu succes la Automechanika din Frankfurt.

Cu acest prilej am avut ocazia sa lansam cele trei produse noi BIZOL

BIZOL Technology 0W-20 509.00

BIZOL Technology GAS 10W-40

BIZOL G+ 5W-20

BIZOL Technology 0W-20 509.00 – BIZOL este primul brand German care produce si ofera ulei de motor care corespunde solicitarii normei cea mai noua VW 509.00 si 508.00

BIZOL Technology GAS 10W-40 este un ulei sintetic, care este destinat pentru autobuzele si camioanele moderne, care din fabricatie merg pe LPG sau pe Gas Metan. Acest ulei reuduce temperatura mtorului, neutralizeaza formarea de nitrati si totodata are o pelicula de protectie mult mai rezistenta. Acest ulei poate fi folosit si de autotorisme adaptate sa mearga pe GPL. Acest ulei se testeaza in exploatare in acest moment in Mexico, Bulgaria, Lituania si in Philipine – zone geografice cu conditii climatice diferite.

BIZOL G+ 5W-20 este destinat pentru autoturismele- hybrid

In timpul targului de la Frankfurt au fost prezentate BIZOL On-Line Shop, noul portal de marketing, tabletele cu aplicatii BIZOL.

Pe langa cei  interesati pentru o colaborare cu BIZOL, echipa noastra a avut placerea sa se intalneasca cu multi din partenerii BIZOL din intreaga lume (produsele marca BIZOL sunt prezente pe 71 de piete).

 

Recent Posts

Leave a Comment