Care este diferenta intre uleiuri produse in Germania si cele produse in alte tari?

Home / Uncategorized @ro / Care este diferenta intre uleiuri produse in Germania si cele produse in alte tari?

Sunt doua diferente majore:

–          Fiecare ulei, produs pe teritoriul Republica Federală Germania trebuie in primul rand sa respecte standard de calitate germane. Datorita faptului ca pe teritoriul tarii se produc  principalele  marci de mijloace de transport, acesta au influentat puternic standardele nationale de calitate privind uleiurilor.

–          In Germania avem reguli foarte severe in cea ce priveste utilizarea unor terminologii technice. Spre deosebire practicilor din alte tari noi nu avem voie sa folosim unei terminologie tehnica care nu este adevarat doar cu scopuri de marketing si doar pentru a suna bine in fata utilizatorilor. Spre exemplu “Full synthetic” are perceptie  diferita in Germania si in alte tari europene sau in USA. In USA  spre exemplu daca in produsul final sunt introduse 10% ulei sintetic, acesta poate fi marcat fiind “ulei sintetic”, cea ce nu este adevarat. Acesta nu este permis in Germania. Producatori Germani care folosesc uleiuri de baza din drupe III sunt obligati sa le numeasca uleiuri HC. In multe alte tari, acesta sunt considerate uleiuri sintetice, desi ca nu este asa. Ulei sintetic produs in Germania este un ulei cu siguranta Full Synthetic.

Asadar toate acesta implica costruri de productie ridicate, dar si garantie pentru calitate inalta produsului finit Made in Germany.

Recent Posts

Leave a Comment